,

Educaţia copiilor începe în inima părinţilor

Ne putem educa cu iubire copiii doar atunci cand le daruim din preaplinul nostru,  fara a le cere sa ne umple golurile din inimile noastre ranite cand eram de varsta lor.

”Cand stiti ca este destul, incetati de a mai intra in competitie cu ceilalti. Competitia s-a terminat.

Aceasta schimba totul. Acum, in loc de a intra in competitie cu altii pentru a obtine ceea ce doriti, incepeti sa dati din ceea ce va doriti. In loc de a va lupta pentru mai multa dragoste, incepeti sa dati mai multa dragoste. In loc de a va lupta pentru succes, incepeti sa va straduiti ca toti ceilalti sa aiba succes. In loc a cauta sa insfacati putere, incepeti sa dati putere altora. In loc de a cauta afectiune, atentie si siguranta emotionala, descoperiti ca sunteti voi insiva sursa acestora. Intr-adevar, tot ceea ce v-ati dorit vreodata, dati acum altora. Iar minunea care se afla in toate acestea este ca, pe masura ce dati, in aceeasi masura primiti. Dintr-o data , aveti mai mult din orice dati.

Motivul este clar. Are legatura cu un adevar simplu: Nu se afla nimeni altcineva in acest loc. Suntem cu totii Una.” – Comuniune cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch

Foto credit www.pexels.com


Dacă ai rezonat cu conţinutul articolului îl poţi distribui prietenilor şi te poţi abona la Newsletter aici pentru a primi alte noutăţi ale Mirelei.

Distribuie
Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol