,

Un program de devirusare a inimii

UN PROGRAM DE DEVIRUSARE PENTRU INIMA …

„Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa resetez.
Serviciul Tehnic: Puteti instala softul DRAGOSTE? Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?
ST: Primul lucru este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?
C: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe chiar acum. Este bine sa instalez programe cand deja altele sunt rulate?
ST: Ce programe sunt deschise?
C: Sa vad… Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM.
ST: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE din sistemul operational curent. Va ramane in memoria dvs. permanenta, dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM.
Aceste programe nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?
C: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de „eroare”. Ma puteti ajuta?
ST: Cu placere. Mergeti in [Start Menu] si cautati IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cite ori apar DISPRET.EXE si RESENTIMENT.COM, pana cind vor fi complet disparute din
sistemul dvs.
C: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze automat! Asa este normal?
ST: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs. Aveti acest mesaj?
C: Da, il am. Acum programul este complet instalat?
ST: Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie sa va conectati la alte INIMI ca sa puteti face upgrade-uri.
C: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie sa fac?
ST: Ce spune acest mesaj?
C: Spune: „Eroare 412 – Programul nu poate rula pe componentele interne”. Ce inseamna asta?
ST: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai
dificile lucruri in programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul sistem inainte de a incerca sa va conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.
C: Si ce trebuie sa fac?
ST: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?
C: Da, am gasit-o.
ST: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati urmatoarele fisiere si copiati-le in
directorul „INIMA MEA”: IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi astfel incat sa fiti sigur ca nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.
C: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere: ZAMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata INIMA mea!
ST: Inseamna ca DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru inainte de a termina …
C: Va ascult.
ST: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiti sigur ca o daruiti curata la orice sistem cat timp veti fi conectat la serverul principal – MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu adevarat valoroase.
C: Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.
ST: INIMA sa-ti fie binecuvantata cu multa DRAGOSTE!”

Sursa: primita prin e-mail, autor anonim

Dacă ai rezonat cu conţinutul articolului îl poţi distribui prietenilor şi te poţi abona la newsletter aici pentru a primi alte noutăţi din domeniu.

Foto credit www.pexels.com

Distribuie
Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol