ÎŢI PREZINT O PARTE DIN

Serviciile Mele

Partner
Individual

Vine un moment în viaţa ta când începi să te vezi cu alţi ochi şi să înţelegi că meriţi mai mult. Vezi că deciziile luate până acum te-au condus aici.

Partner
Cuplu

Viaţa de cuplu este ca o lecţie de dezvoltare personală, plină de provocări. Pentru a le depăşi împreună este necesar doar să îţi schimbi perspectiva personală.

Partner
Familie

Când spui familie, te gândeşti la viaţă, copii, bucurie şi lucruri frumoase. Toate îţi stau la dispoziţie şi ai nevoie doar de bagheta magică din inima ta pentru a transforma casa în cămin.

PREŢURI

Servicii de consiliere şi psihoterapie

Toate consultațiile se pot face în varianta fizică sau online.

DURATĂ: 50 MINUTE

300 lei / şedinţa
ŞEDINŢĂ INDIVIDUALĂ
impas emoţional, gestionare stres, anxietate, atacuri de panică, depresie

DURATĂ: 90 MINUTE

500 lei / şedinţa
CONSILIERE DE CUPLU
comunicare emoţională, rezolvare paşnica de conflicte, psihoeducaţie premaritală

DURATĂ: 90 MINUTE

500 lei / şedinţa
CONSILIERE DE FAMILIE
disciplinare pozitivă, bune practici parenting,
divorț, adopție

AFLĂ

Cum ne ajută psihoterapia?

Psihoterapia, o ramură specializată a psihologiei, se adresează atât celor care se găsesc într-un moment de impas existenţial, indiferent de natura lui (adeseori devine presant când devenim părinţi), cât şi celor care hotărăsc că a venit momentul să înceapă propria dezvoltare personală, adică sunt în căutarea excelenţei pentru propria viaţă. Cu ajutorul ei recreăm împreună acel spaţiu emoţional de siguranţă unde se află toate resursele interioare pentru o viaţă împlinită.

Dacă eşti în această situaţie , faci parte din categoria copiilor sau părinţilor, scopul nostru comun, pentru că vom lucra mereu în echipă, este de a aduce un plus de calitate şi armonie vieţii tale. De aceea, împreună vom identifica aspectele care funcţionează frumos în viaţa ta , precum şi acele comportamente, interne sau care se pot observa din exterior, la care doreşti să renunţi (agresivitate, evitare, amânarea unor acţiuni sau decizii, etc), şi vom găsi soluţii care să permită depăşirea momentelor de criză ( părinţii ştiu mai bine despre ce vorbesc) şi, în general, cam toate lucrurile care îţi creează nemulţumire, chiar şi la copii. Schimbarea începe întotdeauna în interiorul tău… Orice mare călătorie începe printr-un prim pas !

Şi pentru copii, şi pentru adulţi este la fel…Aşadar, descoperă puterea minţii tale!

AFLĂ

Metoda de lucru folosită

Serviciile oferite de psihologie, în programele de dezvoltare personală, consiliere şi psihoterapie sunt realizate folosind metoda numită PSIHOTERAPIA EXPERIENŢIALĂ A UNIFICĂRII (PEU) . Ele fac parte din programul formativ al şcolii SPER (Societatea de Psihoterapie Experienţială Română) şi sunt avizate şi acreditate de Colegiul Psihologilor din România astfel:

Psihoterapie Experienţială şi a Unificării (P.E.U.) centrată pe adult – copil – cuplu – familie, program acreditat cu aviz profesional nr. RF – II – B2/19.06.2006

Consiliere Psihologică – Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei, program acreditat cu aviz profesional nr. RF – II – B2/19.06.2006.

Este util de ştiut

Asa cum spuneam psihoterapia este o muncă de echipă, in care fiecare dintre coechipieri are partea lui de responsabilitate.

În primul rând, este important să stabilim ce îţi doreşti să obţii, ce obiective ai şi ce efort eşti dispus să depui pentru a depăşi impasul în care te afli. Vom explora aşteptările pe care le ai de la psihoterapie şi lucrurile bune pe care crezi că ţi le va aduce în viaţa. Pentru prima sedinţă să aduci cu tine toate resursele tale, o să avem nevoie de ele, deoarece şedinţa nu înseamnă rezolvarea imediată a dificultăţilor, ci parcurgerea unor etape, evident în ritmul tău.
CITEŞTE MAI MULT

AFLĂ

Workshop-uri

workshop-uri pentru părinţi:___ personalizat**
workshop-uri pentru cadre didactice: ___ personalizat**
workshop-uri pentru crestere inteligenta emoţională femei: ___ personalizat**

Menţiuni:

* Plata se face în avans, coordonatele fiind primite de Beneficiar prin e-mail. Pachetele tip ofertă sunt valabile 28 de zile calendaristice, din momentul stabilirii primei programări. Odată cu epuizarea perioadei de valabilitate, pachetul achiziţionat se consideră consumat; în acest caz, rambursarea contravalorii programărilor neonorate de către Furnizor nefiind posibilă şi nici recuperarea.

** Serviciu personalizat. Costurile se stabilesc în funcţie de volumul de muncă şi timpul de lucru.

BINE DE ŞTIUT

Protocol bune maniere de lucru

Programările se anulează de către client cu minimum 24 de ore înainte, telefonic sau prin email; în caz contrar, contravaloarea lor va fi achitată de către client cu ocazia următoarei programări, cash sau prin virament bancar (excepţie programările în regim de abonament, care se onorează conform programării stabilite).

Şedinţele neonorate şi neanulate cu minimum 24 de ore înainte, telefonic sau prin email, se vor achita integral de către client la următoarea sa programare, cash sau prin virament bancar.

La prima ședință se va achita în avans următoarea ședință, avansul neputându-se returna sau reporta indiferent de natura motivelor care determină absenţele, dacă clientul nu anunță în avans cu minim de 48 de ore anularea şi reprogramarea respectivei sesiuni. Această regulă asigură exigenţa de continuitate terapeutică, de spaţiu, de timp şi de relaţie terapeutică.

Întârzierile – de asemenea, în cazul în care veți întârzia cu mai mult de 10 minute față de ora programării, sarcina taxării acestui timp va cădea în responsabilitatea dvs, ca şi client.

Plata abonamentului se face în avans, la începutul fiecărei prelungiri de abonament (de la lună la lună).

Programările făcute în cadrul pachetelor de servicii tip abonament sau a ofertelor speciale se consideră onorate şi în consecinţă consumate în cazul neprezentării de către client în ziua şi la ora convenită, neputându-se returna contravaloarea sau reporta şedinţă la o dată ulterioară, indiferent de natura motivelor care determină absenţele.

Unele dintre realizările mele de care sunt atât de mândră

20+

De mai bine de 20 ani am plecat pe calea dezvoltării personale, pentrua putea oferi la standard înalte servicii de optimizare personală, atât adulţilor cât şi copiilor.

30 000+

Mai mult de 30.000 de părinţi au fost prezenţi în conferinţele pe care le-am susţinut, atât în mediul offline cât şi în cel online.

200+

În webinarul având ca temă ”Starea de bine la şcoala” am avut pe durata întregului eveniment mai mult de 200 de directori de instituţii de învăţământ.

9+

Mai mult de 9 ani am fost invitat permanent al emisiunii “Meditaţii pentru părinţi” prezentată la Radio Itsy Bitsy.

3+

Am absolvit 3 cursuri cu recunoaştere internaţională: Metoda Feuerstein. Cursul ”Kids Skills” şi cursul de Pedagogie sistemică.

10 000+

Sunt psiholog cu master în psihologie și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Am peste 10 000 de ore petrecute în formări, specializări, terapii, cursuri, workshopuri, sesiuni de grup.

psiholog Mirela Horumbă

Despre Mine

Bună! Numele meu este Mirela și sunt psiholog cu experiență de peste 20 de ani. Sunt sigură că deja cunoști pe cineva din viața ta care pare să atragă mereu prietenii de mare valoare, oportunități și relații romantice pur și simplu fiind ei înşişi? Sunt aici pentru a te ajuta să devii acea persoană care invită magia în viața ei.

Slide
Slide

4000+ Clienţi Fericiti

Cuvinte de la Clienții mei

“O ador pe doamna Mirela! Si credeti-mă că nu sunt vorbe goale scrise pentru un testimonial…. Am cunoscut-o pe doamna Mirela in urmă cu ceva ani cand mergeam la seminariile pentru parinți organizate de Shakespeare school. A venit pandemia, seminariile s-au oprit dar provocările din viața unui parinte nu au fost puse pe pauza. Fiica mea, elevă in clasa a 8-a, a avut “norocul” sa aibă un profesor care să o provoce foarte mult, să se descopere.”

Andreea Stanciu, Părinte

“Pe Mirela Horumbă am cunoscut-o dăruind liceului care a format-o – Mihai Viteazul, acum mai bine de 12 ani. Și continuă să dăruiască, în calitate de psiholog, multora.

M-a însoțit în acest timp la evenimente inițiate de mine, a contribuit cu mulțte idei la altele, m-a încutajat, mi-a pus oglinda în față să văd mai clar, am savurat multe ceaiuri și limonade inspirate și am râs mult împreună.”

Prof. Violeta Dascălu, Consultant Educațional

Să ţinem legătura te invit să

Te Abonezi la Newsletterul Meu

Obține acces instantaneu la cel mai recente programe, evenimente şi articole completând caseta de mai jos.

Mă găseşti şi pe

Facebook
/psihologMirelaHorumba

Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol