Profesor cu Superputeri – Retreat educațional

Retreat educațional

primul eveniment educațional de acest tip din România, organizat pentru  cadrele didactice din sistemul de educație publică și privată.

Activează-ți superputerile ce te conectează cu cei pe care îi coordonezi în sala de clasă!

Retreat-ul educațional, un concept unic în România, are rolul de a oferi cadrul propice întâlnirii profesorilor care depășesc bariere, granițe temporale și spațiale, care caută modalități similare de a–și îndeplini misiunea la catedră într-o manieră emoțional sănătoasă.

PROFESOR cu SUPERPUTERI își propune oferirea unui cadru de manifestare a stării de bine, echilibru, bucuria interacțiunii cu oameni cu valori similare, împreună cu oferirea de jocuri, metode, instrumente de aplicat atât în relația cu sine însuși/ însăși, cât și la clasă/ în relația cu părinții.

Profesorii au misiunea să intre în RELAȚIE cu elevii, nu în REACȚIE cu aceștia.  –  Jacques Salomé

Provocările din sala de clasă sunt din ce în ce mai diverse cu fiecare generație de elevi, iar realitatea din mediul educațional indică faptul că modul în care acestea sunt abordate nu dau de cele mai multe ori rezultatele dorite.

Cum ar putea fi generată curiozitatea învățării în rândul copiilor & adolescenților?

Cum pot fi puse în acțiune concepte precum comunicare, cooperare, gândire critică, creativitate pentru a ajunge la esența învățării și la stabilirea unei relații autentice profesor-elev?

Cum poate fi valorizată învățarea experiențială în defavoarea unor teorii legate de educație ce nu trec proba practică, aceea a aplicării lor în situații de viață reală?

AVE (ASOCIAȚIA pentru VALORIZAREA EDUCAȚIEI) activează în lumea organizațiilor nonguvernamentale din România de peste 10 ani, oferind celor preocupați de învățare – copii, adolescenți, adulți – un cadru de manifestare și valorizare. Contribuţia la dezvoltarea personală şi profesională a adulţilor prin sesiuni de formare şi informare este un element de bază al conceptului AVE.

Preţ:

  • 2460 lei – pachet de bază (servicii educaționale & cazare + masă). Transportul nu este inclus.
  • 3000 pachet EXTRA (pachetul de baza + 2 sesiuni x 90 min, sesiuni de coaching & sprijin implementare cunoașterea dobândită în timpul retreat-ului – online, la o interval stabilite de comun acord).

Locaţie:

  • Sâmbăta de Sus, Braşov;
  • Cazarea se face în pesiunile ARTEMIS & SOPHIA;
  • Se acceptă vouchere de vacanță.

PARTICIPĂ!

Foto credit www.freepik.com


Dacă ai rezonat cu conţinutul articolului îl poţi distribui prietenilor şi te poţi abona la Newsletter aici pentru a primi alte noutăţi ale Mirelei.

Distribuie
Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol