Despre mine

Bine te-am găsit

Numele meu este Mirela și sunt psiholog cu experiență. Sunt sigură că deja cunoști pe cineva din viața ta care pare să atragă mereu prietenii de mare valoare, oportunități și relații romantice pur și simplu fiind ei înşişi? Sunt aici pentru a te ajuta să devii acea persoană care invită magia în viața ei.

Psihologia este acea “baghetă magică” care ne ajută să redescoperim iubirea de sine şi să trăim în armonie cu ea în fiecare zi.

Află mai multe

Misiunea Mea

Dacă ești în stadiul de a dori să-ți pornești călătoria de elevare sau să progresezi mai departe și simți că ai putea folosi niște îndrumări, atunci nu mai căuta. EŞTI ÎN LOCUL POTRIVIT! Misiunea mea este să vă fac procesul tradițional cât mai ușor posibil, să îţi fiu mereu alături, să te susțin, să-ţi răspund la toate întrebările și să lucrez cu îndoielile tale. Îți promit că o să-ți placă fiecare clipă!

Transformare

Un Nou Capitol

Nu renunța niciodată prea devreme, lucrurile grozave necesită timp. Ai răbdare și permite magiei să se întâmple în viața ta. Mi-am dedicat ani de zile învățării și stabilirii obiectivelor mele care să mă ajute să-mi descopăr puterea interioară și stilul de viață visat. Vreau ACELAŞI LUCRU şi pentru tine.

URMEAZĂ-MĂ

Calea Mea

Nu renunța niciodată preadevreme, lucrurile grozave necesită timp!

1
În Primul Rând, Marea Provocare

Ai răbdare și permite magiei să se întâmple în viața ta. M-am luptat cu echilibrul meu de muncă și viață personală. Nu am avut timp pentru mine și pentru a construi relații sănătoase.

2
Stabilirea Obiectivelor Mele

Mi-am dedicat ani de zile învățării și stabilirii obiectivelor mele care să mă ajute să-mi ating sinele și stilul de viață visat. Primul pas a fost să mă înțeleg pe mine și adevăratele mele vise.

3
Transformarea

Procesul de transformare nu a fost unul ușor și rapid. Am petrecut luni de zile lucrând cu terapeutul și antrenorul meu de viață. Rezultatul a fost magic și acum îmi trăiesc viața de vis.

Contactează-mă

Dacă eşti într-un moment în care nevoia de ajutor emoțional își face simțită prezența, mă poţi contacta de luni până vineri între orele 9-18.

Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol