,

Minunea – un film ca lecţie de viaţă pentru toţi

În cadrul campaniei “Fără bullying în grădiniţe şi şcoli” iniţiată de Asociaţia Părinţilor Isteţi  împreună cu Radio Itsy Bitsy am participat la avanpremiera filmului Minunea, al cărui nume cred că deja spune totul.

A fost o experienţă care cu greu poate fi pusă în cuvinte, pentru că emoţiile au fost copleşitoare. De la bun început este prezentată povestea de viaţă a unui băieţel cu o diformitate facială, partea corpului cea mai expusă ochilor iscoditori ai celorlalţi, care este susţinut de familia sa în greul drum al integrării sociale al persoanelor care arată diferit.

Este redată atât de fidel starea interioară a fiecărui membru al familiei, care se confruntă cu frici, cu respingere, cu conţinerea emoţională a fiului lor atunci când ei înşişi au îndoieli. Sunt puşi să facă alegeri dificile atunci când se ia decizia de a trece de la sistemul de homeschooling la sistemul de învăţământ de stat… şi găsesc în ei resursele interioare pentru a merge mai departe!

Întregul film este o lecţie de viaţă, pe care este potrivit să o învăţăm cu toţii, şi părinţi , şi copii. De aceea vă recomand cu căldură să vă oferiţi bucuria vizionării acestui film, care surprinde atât de bine umanitatea din fiecare om, exact aşa cum este ea şi cum convingerea în reuşită, prietenia şi susţinerea celor dragi fac … o minune.

Începând de astăzi, 29 decembrie filmul rulează în cinematografele din România, aşa că filmul Minunea este încă un cadou pe care îl puteţi primi odată cu magia Sărbătorilor de iarnă. Lăsaţi ca bucuria şi bunătatea să vă inunde sufletul!


Dacă ai rezonat cu conţinutul articolului îl poţi distribui prietenilor şi te poţi abona la Newsletter aici pentru a primi alte noutăţi ale Mirelei.

Distribuie
Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol