Să aducem bucurie la clasa pregătitoare!

Să aducem bucurie la clasa pregătitoare! Școala colorată – copii motivațiOnline

Dragi profesori,

Vă invităm să participați la webinarul „𝐒ă 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐛𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐠ă𝐭𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞! Ş𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫𝐚𝐭ă – 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚ţ𝐢”, care va avea loc marți, 𝟐𝟗 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟑, în intervalul orar 17.00-18.00. Acest webinar este organizat de 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐀𝐫𝐭 𝐊𝐥𝐞𝐭𝐭, în cadrul programului de formare continuă pentru profesori – 𝐀𝐫𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚, un program dedicat dezvoltării profesionale a cadrelor didactice.

Luna septembrie este o lună importantă și emoționantă pentru copii, părinți și profesori deopotrivă, reprezintă începutul unui nou an școlar.
𝐂𝐥𝐚𝐬𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐠ă𝐭𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 reprezintă prima treaptă în cadrul învățământului primar și are o importanță crucială în adaptarea copiilor la mediul școlar. Acest an de tranziție de la grădiniță la școală are menirea de a asigura o trecere lină și armonioasă.

Invitații noștri pentru acest eveniment sunt 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥𝐚 𝐇𝐨𝐫𝐮𝐦𝐛ă și 𝐝𝐫. 𝐈𝐨𝐧𝐮ţ 𝐏𝐨𝐩𝐚. Împreună, ne vom concentra asupra conceptului că motivația este cheia succesului în procesul de învățare. Webinarul nostru propune furnizarea de resurse valoroase și sfaturi practice destinate cadrelor didactice care sunt dedicate creșterii nivelului de motivație al elevilor și, de asemenea, diversificării strategiilor de stimulare a entuziasmului pentru învățare.

𝐈𝐨𝐧𝐮ţ 𝐏𝐨𝐩𝐚, redactor Art Klett, doctor în geografie, autor/coautor, traducător și coordonator al unui mare număr de lucrări geografice, autor de activități pentru manuale digitale și learning objects (filme educaționale, exerciții digitalizate, activități interactive, jocuri). Este specialist în platforma iZZi și face parte din echipa editorială și tehnică premiată în cadrul concursului Power of iZZi pentru cel mai interactiv conținut digital, cu proiectul Școala colorată. Clasa pregătitoare.

𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥𝐚 𝐇𝐨𝐫𝐮𝐦𝐛ă, este psiholog practicant, autoare de carte și organizator de evenimente și ateliere pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului.

𝐋𝐢𝐧𝐤 î𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞: https://bit.ly/3KUX44X

𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭ă

Formularele de înscriere sunt deschise până marți, 29 august, la ora 16:00.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la 0217967383 sau webinare@art-educational.ro.

Distribuie
Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol