CONFERINȚA ONLINE & GRATUITĂ – EDIȚIA A XII-A “Presiunea anturajului. Cum ne ferim copiii de influențele negative

În cadrul conferinței, vom analiza în detaliu, alături de psihologul Mirela Horumbă și specialistul în mindfulness Andreea Păunoiu, ce reprezintă anturajul și cum îi putem ajuta pe copii și adolescenți să se ferească de influențele negative.Online - pe Zoom

Schimbările sociale şi economice sunt într-o dinamică tot mai prezentă în viaţa familiilor noastre. Până ce ne obişnuim cu o nouă etapă, apare următoarea şi pare că provocările sunt continue.

Copiii şi adolescenţii se află într-o perioadă de dezvoltare, iar unul dintre principalele obiective este găsirea autonomiei şi a identităţii. Soluţia identificată în mod natural de ei este identificarea cu un grup de prieteni – anturajul.

Care este rolul nostru, al părinților, în această dinamică și cum îi putem susține și feri pe copii de tentația unor decizii care îi pot afecta pentru tot restul vieții?

ÎNSCRIE-TE LA CONFERINȚĂ

Pentru a afla răspunsul la această întrebare și nu numai, vă invitam la cea de-a XVII-a ediție a Conferinței #GRATUITE Online “Copilul tău – Campion la Viață” cu tema “Presiunea anturajului. Cum ne ferim copiii de influențele negative”.

Când? Joi, 12 Octombrie, ora 18:30

Unde? ONLINE, pe platforma ZOOM

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

Speakeri:

☑️ Mirela Horumbă – psiholog certificat internațional în metoda Kids Skills și metoda Feuerstein Instrumental Enrichment.

☑️ Andreea Păunoiu – profesor de limba engleză și coordonatorul Programului de Mindfulness și Dezvoltare personală din cadrul Shakespeare School

ÎNSCRIE-TE LA CONFERINȚĂ

Toți cei prezenți la Conferință, în data de 12 Octombrie, vor primi un Certificat de Participare. Acesta va fi automat transmis, începând cu data de 13 Octombrie (pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat la eveniment).

Distribuie
Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol