Ghid de supraviețuire pentru Sărbători: cum ne păstrăm sănătatea, silueta și starea de bine

28 Noiembrie, în București Conferința Gratuită - COPILUL TĂU, CAMPION LA VIAȚĂ "Ghid de supraviețuire pentru Sărbători: cum ne păstrăm sănătatea, silueta și starea de bine"ÎNTÂLNIREA VA AVEA LOC FIZIC - ÎN BUCUREȘTI, la sediul Bodyshape Transformation Centre ADRESA: str. Nicolae Caramfil, nr. 71-73, scara B, parter, ORA 19:00

SAVE THE DATE: 28 Noiembrie 2023, în București
Conferința Gratuită – COPILUL TĂU, CAMPION LA VIAȚĂ

“Ghid de supraviețuire pentru Sărbători: cum ne păstrăm sănătatea, silueta și starea de bine”.

Dragi părinți,

Vă așteptăm alături de copiii dumneavoastră (7 ani+) la o ediție specială a Conferinței “Copilul tău, Campion la Viață”, cu tema “Ghid de supraviețuire pentru Sărbători: cum ne păstrăm sănătatea, silueta și starea de bine”.

Sărbătorile ne aduc împreună la un eveniment LIVE, găzduit de partenerii noștri Bodyshape Transformation Centre (str. Nicolae Caramfil, nr. 71-73) din București, cu surprize CADOU de Sărbători: o lună de antrenamente GRATUITE și evaluare a compoziției corporale.

Știm că formatul acestui eveniment a fost în ultimii ani online, dar această ediție specială se va desfășura fizic, în București. Speakerii noștri sunt foarte bucuroși că au ocazia să vă întâlnească.

ÎNSCRIE-TE LA CONFERINȚĂ

DATA – Marți, 28 Noiembrie

ORA – 19:00

ÎN BUCUREȘTI la sediul Bodyshape

Sărbătorile sunt un moment magic pe care cu toții îl așteptăm cu drag! Începem să ne pregătim cu mult timp înainte și după ce această perioadă a trecut ne simțim mai obosiți, mai stresați și cu câteva kilograme în plus.

Ne dăm seama că pregătirile culinare și cadourile au ajuns să înlocuiască timpul de calitate petrecut în familie și copiii noștri nu mai înțeleg ce este cu adevărat important.

  • Cum putem sărbători fără să facem excese și fără să ne compromitem sănătatea și bunăstarea?
  • Și ce putem face pentru a ne reconecta cu magia momentelor de liniște și apropiere sufletească față de cei dragi?

ÎNSCRIE-TE LA CONFERINȚĂ

În cadrul acestei ediții speciale de Sărbători, Shakespeare School și Bodyshape își propun un dialog activ între experți în educația modernă, psihologie, nutriție și părinți. De data aceasta, vă așteptăm însoțiți de copiii dumneavoastră (7 ani+), pentru o experiență inedită de învățare a celor mai utile sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

Speakeri:

☑️ Flavius Ursachi – specialist în fitness și nutriție și Head Coach Bodyshape Transformation Centre, certificat ca Precision Nutrition Coach – școala de nutriție din SUA coordonată de dr. John Berardi. De peste 10 ani, Flavius ajută oamenii să își îmbunătățească sănătatea, să reintre în formă și să își transforme mindsetul într-unul pozitiv.

☑️ Mirela Horumbă – psiholog certificat internațional în metoda Kids Skills și metoda Feuerstein Instrumental Enrichment.

☑️ Andreea Păunoiu – profesor de limba engleză și coordonatorul Programului de Mindfulness și Dezvoltare personală din cadrul Shakespeare School.

La finalul întâlnirii, cei trei speakeri vor răspunde la întrebările dumneavoastră.

ÎNSCRIE-TE LA CONFERINȚĂ

Toți cei prezenți la Conferință, în data de 28 Noiembrie, vor primi un Certificat de Participare. Acesta va fi automat transmis, începând cu data de 29 Noiembrie (pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat la eveniment).

Vă așteptăm cu drag la Conferință,
Shakespeare School & Bodyshape Transformation Centre

Distribuie
Coşul tău de cumpărături
Shop cart Coşul tău de cumpărături este gol