mirelaMirela HORUMBA – sunt psiholog și psihoterapeut  acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

Misiune personala : Asuma-ti puterea de a fi tu insuti !

Formare si certificare : Am stagii de formare in art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, hipnoză, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, analiză tranzacțională, programare neurolingvistică, terapie sistemică de familie, cuplu si copil, tehnici de eliberare emoțională, constelații familiale, theta-healing , metode inovatoare de parenting.

Apartenenta la organizatii profesionale : membra in Colegiul Psihologilor din Romania, membra a Societatii de Psihoterapie Experientiala din Romania

Aparitii media : Am avut apariții televizate pe posturile naționale de televiziune TVR 1, TVR 2 și Realitatea TV, în cadrul emisiunilor „Meditații pentru părinți“, Antena 1 , Trinitas.
De asemenea, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural si Radio Itsy Bitsy fac parte dintre echipele cu care colaborez.
Am activat în cadrul revistei „Trusa pentru părinți”, in prezent colaborez cu o serie de site-uri dedicate parenting-lui : www.sfatulparintilor.ro , www.meseriadeparinte.ro, www.qbebe.ro, www.adservio.ro .
Am colaborat în cadrul programelor de psihopedagogia excelenței.

Trainer: Trainer certificat CNFPA. Sunt formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală.

Fondator: Am fondat programul „Părinții Schimbarii „ – și sunt co-fondatoare a Clubului Bright Parents din cadrul Centrului de învățare a limbii engleze Shakespeare School din București.

Membru fondator: Sunt membru fondator al Asociatiei Stil de Viață, Educație și Sănătate (www.viedsan.ro), membru fondator al Asociației OAMENI NOI.

Realizator emisiuni on-line: Sunt realizatoarea emisiunilor „ Biblioteca pentru parinti“ si „ Pastila de psihologie pentru parinti „.
Am realizat la Radio Itsy Bitsy emisiunea „ Carte pentru parinti isteti „

Autor: Sunt autoarea lucrării „Soluții practice pentru gestionarea conflictelor părinte-copil“ apărută la Editura Rentrop si Straton și a „Caietului de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare” apărut la Editura Aramis.
Sunt autoarea primului instrument practic de crestere a inteligentei emotionale TRUSA DE BUNASTARE A FAMILIEI.

Organizator si trainer:
– Organizez Festivalul Național de Parenting „În familie“ – www.festivalparenting.ro ;
– Organizez ateliere și tabere pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului
Busola parintilor inspirati ;
– Organizez workshop-uri și tabere de dezvoltare personală pentru femei aflate în căutarea propriei identități și a creșterii încrederii în sine : Ferestre catre tine;
-Organizez grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți – Pasaport de adolescenta

Noutati: 33 de vitamine emoţionale – ghid practic de inteligenţă emoţională părinte şi copil – http://mirelahorumba.ro/33-de-vitamine-emotionale-ghid-practic-de-inteligenta-emotionala-parinte-si-copil/